ΙατρείοΤο παιδιατρείο μας προσφέρει ολοκληρωμένες παιδιατρικές υπηρεσίες τόσο ρουτίνας όσο και οξέων περιστατικών. Πραγματοποιούνται όλες οι ανάγκες των παιδιών και των γονέων σε θέματα πρόληψης, ενημέρωσης, εμβολιασμών, διατροφής, ψυχοκινητικής υγείας, οξέων και χρόνιων παθήσεων. Παρακολουθούμε παιδιά από νεογνά έως έφηβους 14 – 16 ετών.

Συνεργαζόμαστε με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων (μαιευτήρες, μικροβιολόγους, ΩΡΛ, αλλεργιολόγους, πνευμονολόγους, γαστρεντερολόγους, παιδοχειρουργούς, ακτινολόγους, ορθοπεδικούς, παιδοψυχιάτρους) όπως και με άλλους επαγγελματίες υγείας που αφορούν τη (λογοθεραπεία, φυσιοθεραπεία, διαιτολογία). Περιστατικά που χρήζουν νοσηλείας ή τριτοβάθμιας περίθαλψης παραπέμπονται στα εφημερεύοντα παιδιατρικά τμήματα των Νοσοκομείων Αθήνας και Πάτρας.


Το ιατρείο μας περιλαμβάνει δυο ξεχωριστούς χώρους αναμονής, ειδικά διαμορφωμένους για να προσφέρουν άνεση, τόσο στο γονέα όσο και στο παιδί, βιβλιοθήκη για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Υπάρχει κάθε στιγμή η δυνατότητα για διαχωρισμό των πιθανά μεταδιδόμενων νόσων, των νεογνών και βρεφών, των εφήβων. Διαθέτουμε ξεχωριστή, απομονωμένη αίθουσα θηλασμού με όλες τις ανέσεις για τη μαμά και το μωρό, καθώς και για αλλαγή πάνας, υγιεινή ή και διατροφή του παιδιού.

Υπάρχουν 2 πλήρως εξοπλισμένοι χώροι εξέτασης, με δυνατότητα ταυτόχρονης αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών.

Το ιατρείο βρίσκεται στο κέντρο της Κορίνθου, δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αποστόλου Παύλου. Είναι στο ισόγειο για εύκολη πρόσβαση, με βρεφικά καρότσια και για άτομα με κινητικά προβλήματα.


Καλέστε μας για ραντεβού